Önnek egy több telephelyes, több márkával foglakozó márkakereskedése van? Vagy egy kisebb, egy telephelyes márkafüggetlen szervize van? Cégünk mindkét csoportnak mérvadó referenciák által alkalmazott, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, felhasználóbarát szoftvereket kínál. Társaságunk két saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel rendelkezik. A legelső, hogy a fejlesztés folyamatában is mindig a legmesszemenőbb módon próbáltuk figyelembe venni ügyfeleink igényeit. A programjaink fejlődése folyamatos, a bevált módosításokat beépítettük, és ügyfeleink rendelkezésére bocsátottuk.

TS 2000 SZERVIZ

Ha viszonylag kicsi, márka független szervize van, ahol a legáltalánosabb feladatokat kell megoldani, amely nem igényli azt, hogy sokan dolgozzanak az adminisztrációval? Kisebb márkakereskedése és szervize van, ahol még nincsenek komolyabb gyártó előírások a vállalatirányítási rendszerekkel szemben?

Akkor a TS 2000 bevezetésével jól fog járni. A szoftver néhány jellemzője:

  • Kis és közepes vállalkozások igényeit kielégítő számlázó – nyilvántartó szoftver

  • Könnyen kezelhető felületek

  • Alacsony bevezetési költség

  • Egyedi számítógépen és hálózatban is üzemeltethető

  • A gépjármű-kereskedésekben és szervizekben felmerülő folyamatok kezelése 

Tételesen: Raktárkezelés-gazdálkodás, Szerviz- ügyfélszolgálat, Új- és használt gépjármű értékesítés, Bérautó nyilvántartás, Számlázás, pénztárkezelés, Pénzügyi feladások, A fenti modulokból gyors adatkinyerés, Elektronikus adatszolgáltatás könyvelőprogramok felé.

Közel száz elégedett, regisztrált ügyfelünk használja programunkat, amely az évek során kiállta a gyakorlati élet kemény próbáját.
Kérdésével keressen bennünket, illetve kérje árajánlatunkat!